Jump to content

Odyssea skimmer issue


varanus37

Recommended Posts

So my Odyssea skimmer isn't working correctly. It won't stop overflowing. Its HOB on a standard 55. It worked fine for awhile and now I can't stop it from overflowing. It doesn't matter what the flow valve is set at, it overflows as soon as you plug it in. I have no idea how to fix it. Its a PS 75. Any ideas or experiences?

 

Bill

Link to comment

Nope, everything looks fine. Thats my problem, I can't find anything wrong! Haha. Seriously though it sucks. My params are still ok because it hasn't been down that long but I don't want things to go haywire. I posted about this on RC also and got a reply from a guy who says he had the opposite problem of not enough power and had to replace his pump. Apparently this product is a little iffy and I'm finding this out the hard way. Now I just want to know how to fix it. I can DIY a bit if necessary, I'm just not sure where to start.

 

Bill

Link to comment

Nope. Doesn't matter how I set the flow valve it still overflows. I've taken the sponge off so I can actually see the water flowing out and it hasn't changed anything. Thanks for the input everyone. Still trying to figure it out.

 

Bill

Link to comment

There's a huge thread about these skimmers on rc and people have been having great results with them. Did you check that out yet?

Link to comment

I actually posted on RC about this problem. A few responses but nothing really helpful yet. I'll have to search harder and find that thread.

 

Bill

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recommended Discussions

×
×
  • Create New...