Jump to content
FISHnChix

Nanobox retro melting biocube ???

Recommended Posts

FISHnChix

Has anyone had this happen with their retro on the biocube.. kinda scary that it melted??? And yes the fan is still running.. weird thing is I only run mine at like 70 percent with very little white

20190504_084948.jpg

20190504_084944.jpg

  • Wow 1

Share this post


Link to post
Tamberav
On 5/4/2019 at 10:54 AM, FISHnChix said:

Has anyone had this happen with their retro on the biocube.. kinda scary that it melted??? And yes the fan is still running.. weird thing is I only run mine at like 70 percent with very little white

20190504_084948.jpg

20190504_084944.jpg

Could it be the UV LEDs? They will turn stuff brown and melt it a bit. It did that on my par38s and my acrylic shields over LEDs.

Share this post


Link to post
DaveFason

Shoot me an email. The kit looks way to close to the acrylic. It needs ~ .5" of so. 

 

-Dave

Share this post


Link to post
FISHnChix
3 hours ago, DaveFason said:

Shoot me an email. The kit looks way to close to the acrylic. It needs ~ .5" of so. 

 

-Dave

10-4

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recommended Discussions

×
×
  • Create New...